İletişim

İslam Dergisi İletişim Sayfası

Aşağıdaki formu kullanarak bizimle iletişim kurabilirsiniz. Göndereceğiniz iletiler uygun görülürse bu sayfada yayımlanmaktadır. Mesajınızın yayımlanmasını istemiyorsanız ayrıca belirtmelisiniz. Adınızın görünmesini istemiyorsanız rumuz kullanın.

Dini konulardaki sorularınızı SORU-CEVAP sayfasından sorabilirsiniz. 

Değerli ziyaretçilerimiz, bazı güvenlik sorunları nedeniyle bazı ülkelerden İslam dergisi sitemize ulaşımı kapattık. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.

Sitemizle ilgili acil ve özel durumlar için Facebook İslam Dergisi sayfası özel mesaj kısmından irtibat kurunuz: 

Mobil: https://m.facebook.com/islamdergisi

Web: https://facebook.com/islamdergisi

IslamDergisi.Com

DİKKAT: Hakaret, küfür, tehdit içeren mesajlarla ilgili gerekli yasal işlemler yapılır. Soru veya mesaj göndermeden önce nezaket kurallarına dikkat ediniz.

Aşağıdaki formu doldururken takma ad veya rumuz kullanabilirsiniz. İnternet sitesi kısmını boş bırakınız. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir. Eposta adresiniz yayımlanmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“İletişim” üzerine 1.095 yorum.

    1. Derginin sahibi şahıstır. Yazarlarımız ücretsiz yazarlar. Dergimizin de reklam veya başka bir geliri yoktur.

  1. Saçmalayan sensin! Benim öyle bir yazım yoktur. Allah zamandan ve mekandan münezzehtir. ARŞ Allahın mahlukudur. Yaratanın sonradan var edilen bir nesneyi yer edineceğini söylemek ahmaklıktır, Allahı tanımamaktan ileri gelir.

  2. Merhabalar,
    öncelikle böyle titizlikle rock güzel bir dergi hazirladiginiz ve böyle güzel bir sitede bizimle paylastiginiz icin çok teşekkür ederim..

    Almanyada yaşıyorum ve cevremde Kurani kerim öğrenmek isteyen kisilere elimden geldiğince yardimci olmaya calsiyorum. Bir çok siteyi arastirip acaba ögrencilerime en acil bir sekilde nasıl anlatacagimi arastiriken sizin sitenizdeki mahreç ve tecvid anlatimlarina tevafuk ettim. Sitenizin kopyalamayla alakalı hassasiyetini okudugum icin sizden naçizane bir istegim olacaktı eğer izniniz olursa sitinezin mahrem anlatımıyla alakalı resimi ve anlatım yazilerini bana göndermeniz mümkün mü? Böylece kagida kopyalı ögrencilerime iletebilirim…eger mümkün degilse bana alternatif bir site söyleyebilirmisiniz böylelikle ögrencilerime dokümanları hazırlayabilirim…yardimlaruniz icin şimdiden teşekkür ederim..

    1. Merhabalar Emine hanım efendi.
      Dergimizle ilgili beğenileriniz için biz de size teşekkür ederiz.
      Yazınıza teknik arızalar yüzünden geç cevap verdiğimiz için özür dileriz. İnşaallah bundan sonra olmaz.
      Dergimizin yazılarını bazı kimselerin suistimalinden dolayı kopyalamaya kapattık.
      Ama sizin gibi gibi samimi olup hizmet vermek isteyenler için bunun bir yolu vardır.
      Facebookta dergimizin İslam Dergisi sayfası vardır. Onu beğenip ücretsiz abone olursanız istediğiniz yazıyı size veririz.
      İslam Dergisi Facebook sayfası linki:
      http://www.islamdergisi.com

  3. Selamün aleyküm.ben 2-3 sene evvel bioenerjiye başvurdum..annem ve ben bitmiş durumdayız..bizi bunlardan kurtaracak bir hoca onerirmisiniz.cunku hiç takadimiz kalmadı..Allah rızası için yardım edin.

    1. Aleykümselam.
      Allahu tela sizi içine düştüğünüz çukurdan kurtarsın. Adıyaman Menzil’e gidiniz orada bir mürşidi kamil vardır. Adı Seyyid Saki’dir. Onun duasını alınız. İnşaallah şifa bulursunuz.

  4. Kurban s.aleykum gavsi sani hz zamanindan 2016 dan beri dergahlara gidip geliyom…

    (Talebi üzerine yorumu kaldırılmıştır)

    1. Aleykümselam Kardeşim.
      Mürşid gelip geçicidir gönlümüzü ona değil Allah’a bağlamak gerek. Çünkü Allah ölümsüzdür. Mürşid sebeptir. Amaç olursa sofi helak olur ahirette ise hüsrana uğrar. Mürşide niçin bağlanılır?
      Mürşide Allahın rızasına götürmede vesile olsun diye bağlanılır başka bir niyetle bağlanan helak olur. Kişiye feyz veren de kişiyi kurtaran da Allah’tır. Ama bir vesile iş daha kolay olur.
      Şoför değiştirmekle bozuk araba yol almaz. Kişi durmadan mürşid değiştirmekle kurtuluşa eremez. Kişi yol almak istiyorsa kendini değiştirmeli. Madem önce Seyid Saki’ye intisap etmişsin onda karar kılmanı tavsiye ederim. Bağlandıktan sonra da başkasına göz kırpma. Bir kişiye bağlan ki çift direksiyonlu araba gibi olma. Aksi halde durmadan kaza yaparsın böyle.
      Çalıştığın iş yerinde de senden yüksek maaş alana bakma ki aldığın maaşa nankörlük etmeyesin. Nereden biliyorsun yeni gelen elamanın senden daha vasıflı olup olmadığını? İş performansı senden daha verimli olmuştur maaşı artmış olabilir sen aldığına bakmalısın. Bu şekilde devam edersen hiç bir yerde fazla kalamazsın. Şeytanın vesvesesine kapılma. İşlerini düzelt aza kanaat et ve bir yuva kur sorumluluk al. Yoksa böyle asla huzur bulamazsın.
      Uyuşturucu pisliğinden kim felah bulmuş ki onu sığınacak kale göresin.?
      Unutma ki bu dünya büyük bir imtihan salonudur sen de ne yaparsan yap herkes gibi imtihandasın.
      Virdini yenile. Bırakanların virdi beş binden başlar. Sen de bir süre bırakmışsın. Beş binden başlamalısın. Şunun bunun sözü ile durmadan vird artırmaya gitme çünkü bir sayıdan sonra yapamıyorsunuz. Yapamayınca bırakıyorsunuz bu da sizin ayağınızın kaymasına sebep oluyor.

  5. Merhabalar, birkaç gün önce soru cevap bölümünde uzun bir yazıyla duygularımı dile getirmiş, nacizane 1-2 tanede soru sormuştum ve yayınlanmamasını hususen istirham etmiştim. Ancak üzülerek gördüm ki yayınlanmış. Rica etsem yazıyı yayından kaldırabilir misiniz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum

  6. Esselamün aleyküm. Kaderin güzel bir cilvesiyle Muhsin İyi adlı değerli bir yazarın (karşılaşırsam ellerinden öpeceğim) Esmaül Hüsna kitabı ile tanıştım, okudum, çok sevdim, amel etmeye karar verdim inşaAllah. 99 esmanın şu an 66 adedini ezberledim nasip olursa 1 haftaya kalanı da ezberlemeye niyet ettim. Sorum şudur: Bir yere intisaplı olmadığım için fırsat buldukça her vakit namazı sonrası 99 esmayı ezberden okursam bir sakıncası olur mu, çok ağır gelir mi? Not : yazarın diğer kitaplarını da şevkle okuyorum, dünyamı aydınlattılar.

    1. Aleykümselam.
      Muhsin hocanın bizim sitemizde de değerli yazıları vardır. Onlara da göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca esmaları okumanın bir mahzuru olmaz. Günahın ancak zararı olur zikir ve ibadetlerin zararı olacağını sanmak şeytandandır.

  7. ÂMİN

    Lâ yetezelzel adli İlâhî’ye itimadımız .
    nâ mütenâhidir kudreti İlâhi’ye istinadımız

    Cümle himmet üstünde Hakkın himmeti
    Şems dahi doğmaz yok ise Hüdâ inâyeti

    Bahri bi pâyan rahmetin yâ Rahîm-ü Rahmân
    Bağışla biz âcizleri nârından eyle emân

    Ya nûr olur, ya nâr bekâ da bizlere mekân
    Nasib et her kuluna cennetinden bir makâm

    Berhudar olur mağfireti Hüdâ’dan cümle can
    İman etmişiz ya Râb rahmetin bi pâyan

    Bazı Kelimelerin Anlamı:
    Lâ yetezelzel: o sallanmaz, değiştirilemez.
    Bahri bi pâyan: sınırsız deniz.
    Berhudar olur: mutlu olur.

    Selamun aleyküm dergimiz de neşr edermisiniz lütfen sağolun
    ************

    1. Aleykümselam.
      Rüya yorumu kapalı ancak sizin rüyanızı bir kereye mahsus yorumlayabiliriz.

  8. Takdiriniz için teşekkür ederiz.
    O bölümü aynen buraya kopyalıyoruz. Aslı gibidir:

    جَامِعِ كَمَالَاتِ الْاَوْلِيَاءِ الْاَوَّلِينَ وَمَجْمَعِ الْآدَابِ وَفُيُوضَاتِ الْآخِرِينَ
    عُمْدَةِ الْاِسْلَامِ وَالْمُسْلِمِينَ عُمُودِ الْمَشَايِخِ بِاَجْمَعِهِمْ وَالسَّالِكِينَ
    نُورِ السَّمَاوَاتِ وَالْاَرَضِينَ سِرَاجِ الْمِلَّةِ وَالدِّ ينِ كَهْفِ الضُّعَفَاءِ
    وَالْمَسَاكِينِ قُطْبِ الْاَئِمَّةِ وَالسَّالِكِينَ
    سُلْطَانِ الْعَاشِقِينَ مَوْلَانَا شَيْخِنَا الْكَامِلِ الْمُكَمِّلِ مَوْلَانَا حَضْرَةِ
    الشَّيْخِ مُحَمَّدِ ضِيَاءِ الدِّينِ
    (قَدَّسَ اللَّهُ اَسْرَارَهُمْ وَاِلَى رُوحِ)

    Muhammed diyaudduin hz ks methiye kısmında”Dav’i s-semavati “ kısmı biz de ki bölümde aynen şöyledir: نُورِ السَّمَاوَاتِ وَالْاَرَضِينَ (Nûrussemâvâti vel’eradîne).

  9. Merhaba, internet sitenizi inceledim. Bizim hazırlamış olduğumuz yazılımı daha çok beğeneceğinizi düşünüyorum .
    Tüm tema ve içeriğe müdahale edebileceğiniz Google news , Amp , Basın ilan kurumu destekli ve burada listeleyemeyeceğim kadar çok özelliği olan haber yazılımımızı incelemenizi isterim.
    Hiç bir veri kaybınız olmadan tüm arşiv taşıma haberlerinizin aktarımını sorunsuz bir şekilde 1 gün içerisinde hiçbir kesinti olmaksızın sağlıyoruz.
    12 kişilik ekibimizle sorun veya sıkıntınızda Whatsapp ve telefon hatlarımız üzerinden teknik destek ile yanınızda olmak isteriz.
    0555 110 …. numaralı hattımızdan geri dönüş sağlarsanız detaylı görüşme ve demo gönderimi sağlamak isterim.
    İlginize şimdiden teşekkür ederim.
    Sitenizi inceledim ve sizlere sunmuş olduğumuz hizmetten son derece memnun olacağınızı düşünüyorum. 0555 110 …. numaralı hattımızdan bizlere geri dönüş yaparsanız detaylı görüşme ve demo gönderimi yapmak isterim.

    1. Alakanız için teşekkür ederiz şimdilik böyle bir tasarıma ihtiyacımızın olmadığını bildiririz.

  10. Bir derginiz var mı takip edebileceğimiz düzenli yayın veren. Bir makalenizi beğendiğim kopyalamaya karşı korumalı. Elektronik posta ile Altın silsileler üzerine olan makaleyi ulaştırma imkanınız var mı yada buna benzer çıkartılmış kitap öneriniz nedir ?

    1. Facebook’ta İslam Dergisi sayfamız var. Bir de Google’de bu sitemiz vardır. Makalelerimizi başkalarına tavsiye etmek isterseniz yazılarımızın linklerini paylaşabilirsiniz.

  11. merhaba
    sayfanızda bulunan ehli sünnet inancı kısmını alıntı yaparak instagram ortamında paylasmak ıstıyorum buna musadenız varmı.varsa sayfa kopyalamaya ızın vermıyor nasıl kopyalama yapabılırım bunuda soylersenız memnun olurum.

Bir yanıt yazın